diumenge, 30 d’octubre del 2011

CRÒNICA BENJAMÍ A

BENJAMÍ A   3  -     PALAMÓS A   3

LA VICTÒRIA S‘ESCAPA EN ELS DARRERS MINUTS

Alineació: Izan, Raul, Pol, Pau, Jordi, Gabri, Joan, Don, Oscar, Marcos, Max

Gols: Pròpia Porta, Joan (2)

Parcials: 3-1 / 0-1 / 0-0 / 0-1

El que es el derbi de la lliga del Consell Comarcal de la categoria en els darrers anys entre els equips que han quedat en els dos primers llocs ja des de l'etapa de PreBenjamins va acabar amb un empat en els darrers minuts en un partit molt disputat.

Durant la primera part els locals van dominar d'una manera clara, portant el partit al camp visitant i aconseguir ser molt incisius a l'àrea rival. Prova d'això els tres gols que van arribar abans de que l'arbitre pités el seu final.

Les altres tres parts van ser molt igualades amb oportunitats a una i altre porteria, que de no ser per les bones intervencions dels porters podrien haver-nos deixat un resultat més ampli. Malauradament només els de Palamós van aconseguir que la pilota pases al fons de la porteria contraria i faltant només tres minuts pel final van aconseguir marcar el gol que els donava l'empat. Tot i així els taronges encara van disposar de dues oportunitats més per aconseguir la victòria.

Bon treball dels nois de l'Escola que, amb el que teòricament es el rival més difícil de l'any, es van mostrar com un equip atent, treballador i solidari, amb algunes jugades de joc combinatiu de mèrit i un treball defensiu consistent.