dimarts, 5 de juny del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ D

L’EQUIP BENJAMÍ D VA PARTICPAR AL TROFEU CALA LLEVADO

L’equip Benjamí D de l’Escola de Futbol Sant Feliu va participar aquest passat cap de setmana al Torneig de Futbol Base Benjamí 2003 de Cala Llevadó.

Els jugadors que van ser-hi presents van ser: Luke, Quique, Albert, David, Alberto, Jordi, Gerard, Kim, Sasha, Nora i Roger.

El dissabte es va disputar la fase de classificació en la que l’equip Benjamí D estava ubicat al Grup B, amb els següents resultats:

BENJAMÍ D: 1 – CF BELLAVISTA MILAN: 0.  Gol: Jordi.
BENJAMI D: 1 – CF OLIMPIC LA GARRIGA A: 1.  Gol: Alberto.
BENJAMÍ D: 0 – AD LA LLANTIA: 1
BENJAMI D: 1 – CF LLORET: 2.  Gol: Gerard
BENJAMI D: 1 – CF SILS: 1.  Gol: Gerard

En aquesta primera jornada l’equip Benjamí D no va saber demostrar el joc que els ha portat al cap d’amunt de la classificació aquesta temporada, en cap moment es van adaptar al terreny de joc de gespa natural mol dur ni a l’estructura del torneig, partits d’un quart d’hora, en la que qualsevol errada era difícil de solucionar.

El diumenge es va disputar la fase final en la que l’equip Benjamí D es va veure enquadrat, per una errada de l’organització, en el grup d’equips que es disputaven els llocs del tretzè al divuitè , quan el que li corresponia era el grup del setè al dotzè.

Malgrat això van disputar els partits corresponents oferint un joc molt millorat i guanyant tots els partits amb els següents resultats:

BENJAMI D: 1 – CF OLIMPIC LA GARRIGA: 0.  Gol: Gerard.
BENJAMI D: 1 – CF LLORET: 0.  Gol: Gerard
BENJAMI D: 2 – UE CANOVELLES: 0  Gols: Gerard i Kim.
BENJAMI D: 7 – EE LLOR: 0  Gols: Kim (2), Quique, David, Luke, Jordi i Sasha

Finalment felicitar a l’equip Benjamí C de l’Escola que va el guanyador del Torneig.

Aquest proper cap de setmana s’acaba la temporada amb la disputa del Torneig de l’Amistat de l’escola de Futbol de Sant Feliu el dissabte i amb un amistós a Quart el diumenge.