dimarts, 27 de novembre del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ A

GLOBAL PALAMÓS A, 3 - BENJAMÍ A, 5
Alineació: Amín, Temi, Albert, Unai, Àlex, Eduard, Iván, Damián, Carlos i Franz.
Gols: Àlex (3), Carlos i Eduard.
Parcials: 0-0/3-0/0-2/0-3.
Els Benjamí A va fer un fluix partit i va haver de treballar a contrarellotge per capgirar un marcador que se’ls havia posat molt costa amunt a causa de la poca intensitat i manca de concentració dels ganxons. Els locals, en canvi, van jugar amb una marxa més conscients que era l’única manera de tombar els escolars.
El primer parcial va ser bastant igualat i sense ocasions de gol, però el joc que es va veure ja feia pensar el que passaria després. Al segon, amb jugadors amb més físic al camp, el Global Palamós va pressionar molt a dalt i va provocar moltes indecisions i errades en la sortida de la pilota dels de Sant Feliu que van portar a un clar i merescut 3-0 a la mitja part.
A la represa, esperonats pel resultat en contra i per les instruccions dels entrenadors, el Benjamí A es va posar les piles, va posar setge a l’àrea local alhora que va millorar defensivament. Amb tot això, va aconseguir acostar-se al marcador amb un 3-2 i donar-li la volta a l’últim parcial.
El patiment per la possible derrota en el partit, davant un equip teòricament inferior, ha de servir de lliçó en el sentit que no hi ha rival petit i que els partits es guanyen quan es lluita i es treballa, amb i sense pilota.
Aquest cap de setmana, l’equip juga a casa contra el Calonge-Sant Antoni.