dijous, 28 de febrer del 2013

CRÒNICA BENJAMÍ A

EL BENJAMÍ A VA REFERMAR EL LIDERATGE DE LA PRIMERA FASE
El passat dissabte el Benjamí A va disputar l’últim partit de la primera fase, guanyant còmodament l’EF Calonge-Sant Antoni per 2-12 en un partit intranscendent que no servia per a la classificació ja que els calongins són alevins. El partit es va jugar en format de futbol sala al pavelló a causa de l’onada de fred.



Amb aquest resultat, el Benjamí A de Dani Murcia i Dani González ha guanyat 11 partits i n’ha perdut 1, ha marcat 99 gols i n’ha encaixat 19, aconseguint amb mèrit el primer lloc del grup.

ELS DOS BENJAMINS DEL 2003 DISPUTARAN LA FASE FINAL PER AL CAMPIONAT COMARCAL
El Benjamins A i B de l’Escola, com a primers classificats de la primera fase dels seus respectius grups, jugaran la lliga de la Fase Final per al campionat del Baix Empordà.
A més dels dos representants escolars, els altres equips són: FE Palamós A i B, CE Cristinenc A, EMF Castell Platja d’Aro A i At. Bisbalenc A. Set equips que es jugaran el fet d’intentar ser els millors de la comarca.
Esperem que els dos equips ganxons continuïn fent un bon joc en aquest últim tram de la temporada i que els serveixi per anar millorant en l’aprenentatge futbolístic.