dijous, 21 de febrer del 2013

CRÒNICA BENJAMÍ B


FE PALAMÓS C: 2
BENJAMÍ B: 10

Alineació: Luke, Quique, Albert, David, Sasha, Jordi P., Kim, Gerard, Jordi L.

Gols: Gerard (6), Kim (2), Jordi L., Sasha.

Parcials: 0-2 / 0-3 / 1-4 / 1-1

Darrer partit de la primera fase del campionat davant de l’equip revelació , el Palamós C, equip format per jugadors de l’any 2004, per tant un any més petits que la majoria de jugadors dels altres equips i que ha fet un paper molt digne.

L’equip Benjamí B va fer un dels millors partits de la temporada i va guanyar de forma clara i contundent a un bon rival, demostrant el perquè ha estat el millor equip del campionat.

Un cop finalitzada aquesta primera part del campionat, l’equip Benjamí B ha quedat primer classificat havent guanyat 11 partits dels 12 disputats i empatat un altre. A falta de la confirmació oficial dels resultats dels altres equips, l’equip taronja ha estat també el màxim golejador amb 92 gols a favor i el menys golejat amb 32 gols en contra.

A l’espera de com quedarà definida la segona fase del campionat, una vegada acabada la primera que ha estat dividida en tres grups de 7 equips, és de suposar que s’hauran d’enfrontar els equips dels tres grups en funció de la seva classificació.