BENJAMÍ B: 3

Alineació: Luke, Quique, Roger, Albert, David, Alberto, Kim, Gerard, Jordi P., Jordi L. i Sasha.

Gols: Gerard (2), Alberto.

Parcials:  0-2 / 0-0 / 1-0 / 2-1

Aprofitant la setmana de descans entre la primera i la segona fase del campionat, el Benjamí B, campió del grup tercer de la primera fase, es va desplaçar a Palamós per jugar un partit amistós davant un dels millors equips de la comarca, el Palamós A, segon classificat, empatat a punts, amb el Benjamí A de l’Escola de Futbol Sant Feliu, que va liderar el primer grup.

El partit, va venir condicionat una vegada més per la tramuntana que bufava al camp del Palamós, que va impedir el bon joc del jugadors taronges, que tot i això es van avançar amb un 0-2 a mitja part jugant amb el vent a favor.

La segona part, ja amb el vent en contra, els ganxons es van veure superats pels jugadors locals que van posar setge a la porteria del Benjamí B, afavorits també pel seu millor coneixement de les reduïdes dimensions del camp de Futbol 7, on es jugava el partit. Fruït d’aquesta pressió i gràcies a que els jugadors de l’Escola van seguir jugant la pilota malgrat el vent, van aprofitar les seves ocasions i es van avançar al marcador, no obstant,  als darrers minuts el Benjamí B va poder assolir l’empat, que segurament va ser el resultat més just.

El proper cap de setmana l’equip Benjamí B es desplaça al camp del Cristinenc, en el primer partit de la segona fase.