BENJAMÍ B: 6

Alineació: Luke, Quique, Roger, Albert, David, Kim, Gerard, Jordi P., Jordi L. i Sasha.

Gols: Gerard (2), Roger (2), Quique, Kim.

Parcials:  0-0 / 0-3 / 1-2 / 1-1

Primer partit de la segona fase del campionat comarcal del Baix Empordà dels Benjamins del 2003, que va enfrontar el Benjamí B de l’Escola, primer classificat del grup C, amb el Cristinenc A, equip classificat com a millor tercer dels tres grups.

El partit va ser de clar domini taronja que des del primer minut van posar setge a la porteria local, malgrat tot, la manca d’efectivitat davant la porteria va fer que al primer quart no és mogués el marcador. Al segon quart va ser també de clar domini ganxó, i amb una millor punteria els escolars es van avançar amb un clar 0-3 que gairebé sentenciava el matx.

La segona part va ser més equilibrada, un primer gol local va fer que els de Santa Cristina s’acostessin al marcador, però la ràpida reacció dels de Sant Feliu, amb dos nous gols va finiquitar el tercer quart amb un clar 1-5. El darrer va tornar a ser de domini altern i un gol més per cada equip va permetre arribar al final amb un bon regust, tant per joc com pel resultat.

El proper cap de setmana l’equip Benjamí B es desplaça a Palamós, per enfrontar-se al Palamós B, primer classificat del segon grup de la primera fase.