BENJAMÍ B: 7

Alineació: Luke, Quique, Roger, Albert, David, Alberto, Kim, Gerard, Jordi P., Jordi L. i Sasha.

Gols: Gerard (3), David, Kim, Roger i Sasha.

Parcials:  0-2 / 1-1 / 1-2 / 1-2

Segon partit de la segona fase del campionat comarcal del Baix Empordà i segona victòria clara del Benjamí B de l’Escola de Fútbol Sant Feliu, davant de Palamós B, que a la primera jornada s’havia imposat al Palamós A.

El partit van ser de clar domini de l’equip taronja que es va avançar amb un clar 0-2 al primer quart, malbaratant diverses ocasions. Ja al segon quart un autogol ganxó podia haver complicat el partit, però la ràpida reacció dels jugadors escolars va tornar a posar les coses al seu lloc, arribant als descans amb el resultat d’1 a 3.

Els dos darrers quarts van tornar a ser dominats pel Benjamí B, aconseguint quatre gols més però malaguanyant forces i clares oportunitats de gol davant la porteria del Palamós B, que va aprofitar les seves poques ocasions per aconseguir dos gols.

El proper cap de setmana l’equip Benjamí B juga a Sant Feliu davant l’Atlètic Bisbalenc A, l’únic equip que ha aconseguit empatar un partit als ganxons aquesta temporada. Sens dubte ha ser un dels millors partits d’aquest campionat.