AT. BISBALENC A 4

Alineació: Luke, Quique, Roger, Albert, David, Alberto, Kim, Gerard, Jordi P. i Jordi L.

Gols: Gerard

Parcials:  0-0 / 0-2 / 0-0 / 1-2

Primera derrota de la temporada del Benjamí B davant un gran rival l’Atlètic Bisbalenc A, que va plantejar el partit controlant les individualitats locals i aprofitant molt bé les seves ocasions.

En el primer quart ja es va veure que no seria un partit fàcil, malgrat això tant sols les bones intervencions del porter visitant van privar als ganxons d’avançar-se al marcador. Ja al segon quart els de la capital del Baix Empordà es van avançar al marcador en una gran jugada del seu millor jugador i després van aprofitar una badada en defensa per posar-se amb una clar 0-2.

Al tercer quart, altra cop la pressió local es va estavellar davant el porter visitant i al darrer quart, jugant ja a la desesperada, es va aconseguir l’únic gol escolar però els visitants  van ser letals al contraatac i van obtenir dos gols més.

Decepció dels jugador taronges que tot i no jugar un bon partit van encaixar una derrota massa gruixuda.

El proper cap de setmana s’enfronten els dos equips benjamins de segon any de l’Escola per primera vegada de forma oficial aquesta temporada.