EL BENJAMÍ B SEGON CLASSIFICAT DEL TORNEIG DE BENJAMINS DE LA BISBAL D’EMPORDÀ

ALINEACIÓ: Luke, Quique, Roger, Albert, David, Jordi P., Kim, Jordi L. , Sasha i Unai.

GOLS: Unai (3), Roger (3), Kim (2), Jordi P. i David.

SEMIFINAL:
GIRONA 1 - BENJAMÍ B 2

FINAL:
BISBALENC A 4 - BENJAMÍ B 3

El passat diumenge, el Benjamí B va quedar classificat en segon lloc del Torneig de La Bisbal d’Empordà de la categoria benjamí. Al torneig hi van participar 6 equips i estava estructurat en la seva primera fase en dos grups de 3 equips cadascun. Posteriorment es disputaven les semifinals entre el primer de cada grup i el segon de l’altre grup. A continuació es va disputar la gran final entre els dos guanyadors. Tots els partits constaven de dos parts de 12 minuts cadascuna.

L’equip Benjamí B es va classificar com a segon classificat del seu grup, perdent el primer partit clarament davant l’amfitrió l’Atlètic Bisbalenc A, 3-0, i imposant-se fàcilment al Llançà per 5-1.

A les semifinals es va imposar al Girona, primer classificat de l’altre grup, per 2-1, després de remuntar un gol en contra.

La final va ser un partit trepidant, amb molt bon joc d’ambdós equips i gols espectaculars, a cada gol del Bisbalenc responia el Benjamí amb un altre, fins arribar a un empat a tres a pocs minuts del final, malauradament al darrer minut va encaixar el definitiu 4-3, sense temps a reaccionar.