dilluns, 13 de maig del 2013

Crònica Benjamí B



SEGONA FASE – GRUP PRIMER

ATLÈTIC BISBALENC: 4
BENJAMÍ B: 2

Alineació: Luke, Quique, Roger, Albert, David, Alberto, Jordi P. , Kim, i Sasha.

Gols: David, Albert.

Parcials: 1-0 / 1-0 / 1-1 / 1-1

Segona derrota de la temporada del Benjamí B, altra cop davant del Bisbalenc A, únic equip que ha  pogut guanyar a l’equip ganxó en aquest campionat.

El partit no va ser gaire lluït, els de Sant Feliu, que el van disputar amb tant sols nou jugadors disponibles, no van poder imposar en cap moment el seu joc i van anar a remolc d’un Bisbalenc molt ben posicionat al camp, i que va ser superior globalment. No obstant, la mala sort va fer que dos remats molt clars dels escolars no es convertissin en gol, un rebutjat per la cara del porter i l’altre estavellant-se al travesser amb el porter ja batut.

D’altra banda, va quedar palès, una vegada més, que, si un equip no és molt superior, és molt difícil guanyar al camp de la capital de la comarca del Baix Empordà.

Amb aquest resultat el Benjamí B ha perdut gairebé totes les opcions en aquest campionat i tot queda l’espera de la decisió del Consell Esportiu Comarcal, atès que el proper cap de setmana s’havia de disputar l’encontre entre els dos equips benjamins del 2003 de l’Escola de Fútbol Sant Feliu, però s’ha avançat la cloenda i, a manca de quatre jornades, hores d’ara no se sap com ni tant sols si s’acabarà aquest campionat.