dimarts, 22 d’octubre del 2013

CRÒNICA ALEVÍ B




ALEVÍ B: 7  -  F.P.E.C. BEGUR B: 0

Alineació: Amin, Temi, Albert, Quique, Alberto, Àlex, Unai, Kim, Carlos i Roger.

Gols: Carlos (2), Roger (2), Unai, Temi, Carlos, Alberto

Parcials: 2-0 / 0-0 / 3-0 / 2-0

Nova victòria de l’Aleví B de l’Escola de Futbol Sant Feliu, davant del Begur B, equip que va oposar certa resistència durant els dos primers quarts, però després d’encaixar tres nous gols al tercer quart no va ser rival pels jugadors de l’equip taronja.

L’equip escolar, a diferència de l’anterior jornada, va jugar amb força intensitat defensiva i per primera vegada aquesta temporada va deixar la porteria a zero. En l’aspecte ofensiu l’equip va generar múltiples oportunitats, però les bones intervencions del porter visitant i la falta d’efectivitat, a vegades per precipitació, davant porteria van propiciar que el resultat no fos encara més ampli.

Destacar el bon exemple d’esportivitat de l’equip ganxó, que un cop finalitzat el partit van anar a felicitar als jugadors begurencs que, per una rebequeria del seu entrenador, havien marxat dels camp sense saludar als locals.

El proper dissabte nou desplaçament de l’Aleví B aquest cop contra el Sant Gregori B, equip classificat en dotzena posició, amb tant sols 4 punts, davant la tercera posició amb 10 punts de l’equip taronja.