PENYA DOBLE SET A - ALEVÍ B 5 - 4

Alineació: Amin, Temi, Albert, Quique, Alberto, Àlex, Unai, Kim i Carlos.

Gols: Àlex, Carlos, Alberto i Unai.

Parcials: 0-1 / 2-2 / 1-1 / 2-0

Primera derrota de la temporada de l’Aleví B de l’Escola de Futbol Sant Feliu, davant de la Penya Doble Set de Girona, rival que no va ser superior a l’equip taronja, però que jugant amb més intensitat i més força va decantar la balança al seu favor en un darrer quart nefast dels ganxons.
L’equip escolar va jugar un partit en el que va anar clarament de més a menys, després d’un acceptable primer quart, al segon es va posar al davant amb un prometedor 1-3, però un gol local just abans dels descans, d’aquells anomenats psicològics, va fer que els jugadors locals afrontessin la segona part amb renovades ganes. Tot i que el 3-4 al tercer temps tornava a donar esperança als taronges, el darrer quart va ser de total domini dels gironins que van posar setge a l’àrea visitant aconseguint dos gols als darrers minuts del partit, fent impossible la reacció ganxona.

El proper diumenge, nou partit de l’Aleví B a Sant Feliu contra l’altre equip del Baix Empordà del grup, el Begur B, que tant sols ha sumat tres punts fins al moment.