dilluns, 28 d’octubre del 2013

CRÒNICA ALEVÍ B

SANT GREGORI A.E. B: 3     ALEVÍ B: 9

Alineació: Amin, Temi, Albert, Quique, Alberto, Àlex, Unai, Kim, Carlos i Roger.

Gols: Roger (3), Unai (2), Àlex, Quique, Albert, Carlos.

Parcials: 2-1 / 0-5 / 1-2 / 0-1


Excel·lent partit de l’equip Aleví B de l’Escola de Futbol Sant Feliu davant del Sant Gregori B, després de sobreposar-se a una greu falta d’apreciació de l’àrbitre en el primer gol local, que va desorientar als jugadors taronges i va donar ales a l’equip de Sant Gregori en el primer quart.

El segon quart va ser de total domini ganxó, fent una demostració de futbol ofensiu. Els dos darrers quarts, ja amb el partit decidit, va tornar a ser de color taronja però sense una efectivitat tant alta com en el segon quart.

Els jugadors escolars van tornar a demostrar que amb el seu joc de toc ràpid, pressió constant i bona tècnica individual, conformen un equip molt equilibrat i difícil de superar, i que després de sis jornades, quatre d’elles en camp contrari, es troba situat en una còmoda tercera posició amb 13 punts a tant sols tres del líder.


Aquesta propera setmana nou desplaçament de l’Aleví B, contra l’equip Aleví A del col·legi Montessori-Palau de Girona, en partit avançat al dijous 31 d’octubre.