dilluns, 17 de març del 2014

Crònica Aleví B

ALEVÍ B: 9 MONTESSORI PALAU A: 3

Alineació: Luke, Albert, Temi, Quique, Àlex, Unai, Kim, Carlos i Roger.

Gols: Carlos (7), Roger (2)

Parcials: 2-0 / 3-2 / 0-0 / 4-1

Nova victòria de l’Aleví B de l’Escola de Futbol Sant Feliu, enfront del Montessori Palau A, darrer classificat de la competició. Tot i que el partit va ser joc força ensopit, el veritable protagonista va ser la forta ventada que va dificultar considerablement el joc dels ganxons que, excepte els primers minuts del partit, van ser amos i senyors de la pilota.
Poca història hi ha per explicar d’un partit que acaba amb una victòria tan poc ajustada, tant sols remarcar les ganes de crear jugades dels jugadors locals i les variables tècniques que va permetre un matx tan desigual.

Després de tres victòries consecutives, els de sant Feliu s’han tornat a situar en sisena posició amb 38 punts, empatats amb el cinquè, després de 22 jornades.

El proper cap de setmana l’Aleví B afronta el desplaçament més llunyà del campionat, va a jugar a Camprodon, contra l’equip B de l’entitat que està situat en avant penúltima posició i que lluita per no caure en una de les dues posicions de descens. Esperem una nova victòria taronja per seguir amb aquesta bona ratxa de resultats.