dilluns, 24 de març del 2014

Crònica Aleví B

CAMPRODON U.E. B: 1 ALEVÍ B: 9

Alineació: Luke, Albert, Quique, Temi, Àlex, Alberto, Unai, Kim, Carlos i Roger.

Gols: Roger (4), Carlos (2), Quique, Unai i Kim.

Parcials: 0-2 / 1-2 / 0-2 / 0-3

Segurament el partit més fàcil de la temporada de l’Aleví B de l’Escola de Futbol Sant Feliu, davant del Camprodon B, rival que va demostrar el perquè de la seva situació a la classificació, tercer per la cua, i que tant sols va oposar certa resistència al marcar el seu únic gol, que suposava l’1-2 provisional.

En un partit marcat per la baixa temperatura i per les inclemències del temps, els ganxons van ser amos i senyors del partit, aconseguint nou gols i estavellant fins a tres pilotes al pal, demostrant una gran superioritat, practicant un futbol ràpid i alegre, que va ser agradablement elogiat pels espectadors del partit.

Després d quatre victòries consecutives els taronges s’han situat en cinquena posició amb 41 punts a tres punts del quart classificat.


El proper cap de setmana l’Aleví B torna a jugar a Sant Feliu contra la Penya Bons Aires de Girona, líder invicte del campionat, que ha guanyat 22 dels 23 partits disputats, cedint tant sols un empat. Esperem que el bon joc dels escolars permeti capgirar aquestes estadístiques.