CF LLORET, 4 - ALEVÍ D, 3
Alineació: Lluc, Guillem, Albert, Jordi P., David, , Jordi L., Damián, Eduard, Franz i Pau C..

Gols: Damián, Jordi L. i David.

Parcials: 0-0/1-1/2-1/1-1.

L’Aleví D va perdre una bona oportunitat per retallar la diferència amb el líder, que també va perdre el seu partit, ja que no va poder superar la teranyina defensiva dels lloretencs en atac i en defensa van patir els contracops locals que van sentenciar el marcador. El domini que els ganxons van tenir de la pilota no va ser suficient per puntuar.

Els dos primers parcials van ser de poques ocasions amb molt de joc al mig del camp. Es va arribar a la mitja part amb un pobre empat a 1. Als pocs minuts de la represa, els locals van marcar dos gols en tres minuts en sengles contracops que van fer pujar un difícil 3-1. L’Escola va reaccionar i va fer el 3-2 abans de l’últim parcial, parcial en el qual els de Sant Feliu van ser impotents per aconseguir quelcom de positiu de Lloret.

El proper dissabte a Vilartagues, l’equip juga contra el Quatro Vientos B.