dimarts, 28 de febrer del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ C

PALAMÓS C, 4 - BENJAMÍ C, 4
TREBALLAT EMPAT
Alineació: Amín, Albert, Eduard, Temi, Àlex, Unai, Carlos, Damián, Franz, Iván i Víctor.
Gols: Carlos (3) i Albert.
Parcials: 0-0/1-0/2-2/1-2.

A casa d’un dels millors equips de la lliga, juntament amb els escolars, el Benjamí C va aconseguir emportar-se un valuós empat en un partit molt intens i de constants alternatives en el marcador. Les reduïdes dimensions del camp i la superior condició física dels locals van posar molt costa amunt un partit que els ganxons van empatar gràcies al treball i al convenciment en el seu joc. Amb aquest empat, els de Sant Feliu continuen invictes a la lliga.

Els dos primers parcials van ser molt igualats i a causa d’això no va haver-hi gaires ocasions clares de perill a cap àrea. L’únic gol va ser del Palamós, aprofitant una absurda falta per mans a la frontal de l’àrea. A la represa, els locals van fer ben aviat el 2-0 en una altra falta directa. A partir d’aquí, el Benjamí C va reaccionar i va tancar el rival al seu camp fins a remuntar amb un 3-4 al l’últim parcial. A les acaballes, els palamosins van empatar de contracop i encara hi va haver diverses ocasions a cada porteria que haguessin pogut decantar la victòria a favor de qualsevol dels dos equips.

El següent cap de setmana, el Benjamí C juga al camp del Bisbalenc B, un dels altres equips capdavanters en la classificació. Si l’equip treballa amb la mateixa intensitat de ben segur que es veurà un altre bon partit.