PLUJA, FRED I POC FUTBOL

Alineació :  Pau, Oriol, Ibo, Eloi, Alex,  Ivan, David M., Marc, Aleix, Pol, David J. i  Jordi
Gols : David Martins (2), David Jimenez i Jordi
Parcials : 0-0 / 3-0 / 1-1 / Últim quart suspès

El Prebenjami B de l’Escola de Futbol Sant Feliu es va imposar al Calonge-St. Antoni per 4 – 1 en un partit molt trabat i poc vistos agreujat per la pluja, el vent i la fred  de diumenge al matí al camp municipal de Vilartagues .
El partit va començar sense un clar dominador i amb poques ocasions de gol pels dos equips, acabant el primer quart amb un 0-0. Al segon quart l’equip ganxó es va aconseguir avançar al marcador amb un 3-0 malgrat no realitzar un bon joc. El tercer quart va ser de lleuger domini local, creant varies ocasions de gol amb poc encert i en una jugada fortuïta l’equip contrari aconsegueix marcar el seu únic gol. Cal destacar que l’últim quart del partit, no es va disputar, de mutu acord dels dos equips, a causa de la pluja i el fort vent.