dimarts, 14 de febrer del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ D

ATLÈTIC BISBALENC D: 2   BENJAMÍ D: 12

NOVA GOLEJADA FORA DE CASA

Alineació: Luke, Albert, Quique, Roger, Alberto, David, Jordi, Gerard, Kim i Aymane.

Gols: Kim (3), Alberto (2), Jordi (2, 1 penal), Gerard (2), Quique, David i Aymane.
Parcials:  0-3 / 1-4 / 0-4 / 1-1

Nova victòria a domicili del Benjamí D de l’Escola, davant d’un rival que va poca cosa va poder fer davant els jugadors taronges que van ser molt superiors en tot moment.
Després d’una setmana sense competicó degut a la tempesta de neu i fred, els jugadors ganxons es van desplaçar a la capital del Baix Empordà per jugar contra l’Atlètic Bisbalenc D, equip  de la zona baixa de la classificació i que va oferir poca resistència al joc efectiu dels jugadors de l’Escola.  Tot i que el joc no va ser tan brillant com en altres jornades, l’efectivitat va ser força alta, i això va permetre una jornada més assajar diferents jugades en corners i faltes.
En l’aspecte golejador cal destacar les bones maneres i l’efectivitat del jugador Kim, autor de 3 gols, i que va intervenir en moltes altres jugades d’atac.
Aquest proper cap de setmana torna a ser jornada de descans per Carnaval. El cap de setmana del 25 i 26 de febrer, l’equip Benjamí D jugarà a Sant Feliu contra el Cristinenc, equip revelació d’aquesta temporada i que està situat en tercera posició a la classificació.