dijous, 2 de febrer del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ D

EF CALONGE – SANT ANTONI B  0      BENJAMÍ D 13

MASSA FÀCIL

Alineació: Luke, Albert, Quique, Roger, Alberto, David, Jordi, Gerard, Kim, Aymane i Erik.

Gols: Alberto (4), Gerard (3), Roger (2), Quique, Jordi, Kim i Erik.

Parcials:  0-5 / 0-4 / 0-0 / 0-4

Partit sense cap problema per al Benjamí D de l’Escola, que va ser molt superior a un voluntariós Calonge – Sant Antoni.
Els jugadors ganxons es van dedicar tot el partit a jugar amb passis curts i precisos i només buscar la porteria contrària quan l’ocasió era clara. Es van veure bones jugades amb arribades des de l’extrem buscant el jugador taronja més ben col•locat per acabar la jugada. Així mateix van assajar diverses jugades d’estratègia en les faltes i els corners, demostrant que la bona feina assolida als entrenaments.
Tots els jugadors escolar van estar a un nivell molt alt, però cal destacar les bones maneres del migcampista Alberto, que a més a més va aconseguir quatre gols, tots ells al darrer quart.
Aquest proper cap de setmana, l’equip Benjamí D jugarà a Sant Feliu contra el Begur, equip amb el que s’està disputant el primer lloc de la classificació des del principi de temporada, sens dubte un bon partit, sobretot tenint en compte el resultat de la primera volta, un empat a 7 gols.