EL PITJOR PARTIT DE LA TEMPORADA

Alineació : Pau,  Ibo, Eloi, Ivan, David M., Alex, Pol, Aleix, David J. i  Jordi
Gols : David Jimenez   e  Ibo
Parcials : 0-2 / 0-1 / 2-1 / 0-2

El Prebenjami B de l’Escola de Futbol Sant Feliu va jugar diumenge al matí el pitjor partit de l’any amb diferència contra el Begur.
El partit va ser dominat clarament de principi a fi per l’equip visitant que  ben aviat es van avançar al marcador amb dos gols sense donar cap opció als taronges a realitzar el seu joc habitual. El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica, domini total dels jugadors visitants. En el tercer quart semblava que l’equip local s’espavilava una mica marcant dos gols però no va ser així, a l’últim quart  es van tornar a veure moltes errades de l’equip ganxó com pèrdues de pilota, passes incoherents entre jugadors, etc…  tornant  a dominar el joc l’equip visitant, marcant dos gols més i aconseguint el definitiu   2 – 6.
La próxima semana l’Escola St. Feliu es desplaçarà a Castell d’Aro per jugar un derbi contra Castell-Platja d’Aro.