dimarts, 28 de febrer del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ D

BENJAMÍ D: 4   CE CRISTINENC B: 2

VICTÒRIA TREBALLADA DAVANT UN GRAN RIVAL

Alineació: Luke, Albert, Quique, Roger, Alberto, David, Jordi, Gerard, Kim i Aymane.

Gols: Jordi, Gerard, Aymane i Quique.
Parcials:  1-1 / 1-0 / 1-1 / 1-0

Important victòria del Benjamí D de l’Escola, davant del Cristinenc B, equip revelació d’aquesta temporada i que, igualment com al partit d’anada, va fer suar de valent als jugadors ganxons per aconseguir la victòria.
El Benjamí D va obtenir un triomf  treballat davant un bon equip, ordenat,  agressiu i sobretot amb jugadors ràpids en els contraatacs, atès que així va ser com van obtenir els seus dos gols.
Els jugadors taronges no van poder desenvolupar el seu joc de toc ràpid i passi al jugador millor col•locat, però van ser prou efectius davant la porteria rival i van obtenir una merescuda victòria.
El partit, igual que en de la primera volta, va començar amb avantatge visitant, tot i que els jugadors escolars van donar la volta al marcador abans del descans del segon quart. A la represa  els cristinencs van tornar a empatar el partit, però en la jugada posterior els locals van tornar a avançar-se al marcador. Al darrer quart una falta executada magistralment pel defensa Quique, va permetre assolir un avantatge de dos gols que ja va ser definitiu.
Aquest proper cap de setmana l’equip Benjamí D jugarà al camp de l’AD Guíxols el derbi local.