FUTBOL TOTAL
Alineació: Amín, Temi, Eduard, Albert, Unai, Iván, Carlos i Franz.
Gols: Eduard (2), Carlos i Franz.
Parcials: 0-0/0-1/0-2/0-1.

En el segon partit del quadrangular dels millors equips del 2003, el Benjamí C va fer una exhibició de futbol i es va imposar amb claredat, tant en el joc com en el marcador, al camp del Bisbalenc. Els ganxons van saber combinar bé el sacrifici i contundència en l’aspecte defensiu amb la rapidesa i el toc en atac. L’equip va tenir només vuit jugadors disponibles, amb un sol canvi a la banqueta. Això, lluny de perjudicar-los, va ajudar a què tots els jugadors disposessin de molts minuts per mantenir la intensitat al llarg del partit. El bon equip local no va tenir opcions en cap moment per fer perillar la victòria escolar.

El primer parcial va ser el més igualat i no hi va haver gaires ocasions de perill, tot i que els locals van gaudir de les dues úniques clares que van tenir en tot el partit i que van ser ben aturades per l’Amín. A partir del segon parcial, el Benjamí C es va fer l’amo controlant bé al darrere i combinant bé en atac. El superioritat es va traduir amb un incontestable 0-3 al final del tercer parcial. Al darrer, els ganxons va continuar tancant els locals al seu camp i Franz va arrodonir un gran partit del Benjamí C amb el quart gol.

L’últim partit d’aquest quadrangular el juguen els benjamins C i D de l’Escola aquest cap de setmana. Amb els resultats obtinguts fins al moment i independentment d’aquest partit, es pot dir que els dos millors equips benjamins del 2003 del Baix Empordà són de l’Escola.