CAMPIONS

Alineació: Luke, Quique, Roger, Albert, David, Alberto, Jordi, Gerard, Kim, Erik i Aymane.

Gols: Gerard (2), Jordi, Alberto
Parcials:  1-1 / 1-1 / 0-0 / 2-1

L’equip Benjamí D es va proclamar Campió del Grup 2 de Benjamins del 2003 del Baix Empordà, després d’imposar-se de forma ajustada al Begur, que ha quedat classificat en segon lloc.
L’equip Benjamí D, ha obtingut el campionat després d’haver guanyat catorze partits, empatar-ne un i perdre’n un altre, aconseguint 132 gols a favor per tant sols 30 en contra.
Casualment aquest darrer partit, ajornat per la nevada d’aquest hivern, ha servit per tancar la lliga enfrontant als dos millors equips del campionat. Tots dos conjunts podien quedar campions, tot i que els ganxons jugaven amb l’avantatge de que l’empat els servia.
Els tres primers quarts vans ser de domini altern amb constants atacs i amb poc joc al mig camp. Hi va haver forces ocasions per als dos equips, els visitants van estavellar tres pilotes al pal i els locals van malaguanyar diversos un contra un amb el porter begurenc.
Al darrer quart, un gol visitant a falta de cinc minuts posava un perillós 2-3 al marcador. Lluny d’enfonsar-se els taronges van posar setge a la porteria contrària assolint, no tants sols el gol de l’empat, sinó guanyar el partit al darrer minut. Remarcar el bon joc de tot l’equip, però cal destacar la bona feina del defensa Albert, sense complicacions i molt sobri en el tall.
Aquest proper divendres de Setmana Santa, el Benjamí D participarà al Torneig de la Penya Bons Aires de Girona, on s’enfrontarà al Girona, Figueres i Banyoles.