dimarts, 24 d’abril del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ D

FASE FINAL BENJAMINS 2003

CONTUNDENT VICTÒRIA

BENJAMÍ D: 9   FPCE BEGUR B: 0


Alineacions:
Luke, Albert, Quique, Alberto, David, Jordi, Gerard, Kim, Aymane.

Gols: Gerard (4), Kim (2),  Alberto, Aymane i Quique.

Parcials:  2-0 / 1-0 / 2-0 / 4-0

El segon partit de la fase final dels Benjamins de 2003 del Baix Empordà,  va enfrontar l’equip Benjamí D de l’Escola de Fútbol de Sant Feliu, campió del grup 2, amb el Begur, subcampió del mateix grup.

El partit,  tot i que es preveia ajustat, va ser de clar color taronja assolint una contundent victòria davant el millor rival de la lliga regular. Els jugadors de Escola van fer un joc elaborat, buscant sempre al company millor col•locat,  fent jugades molt ben trenades, amb atacs ràpids i molt efectius.

Durant els dos primers quarts, es jugadors del  Begur encara van aguantar el xàfec de bon joc i gols, però un cop marcat  el quart gol es va fer evident que poc tenien a dir i van acabar encaixant una derrota inapel•lable.

Aquest proper cap de setmana, darrer i decisiu partit de lliga al Camp de Vilartagues, amb l’enfrontament entre els dos millors equips benjamins del 2003 del Baix Empordà, els Benjamins C i D de l’Escola de Futbol de Sant Feliu.
Guany qui guany hi guanyarà l’Escola de Futbol de Sant Feliu, és un gran èxit que els dos millors equips, dels vint que han competit a la nostra comarca, siguin de l’entitat ganxona.