Alineacions:

Luke, Albert, Quique, Roger, Alberto, David, Jordi, Gerard, Kim, Aymane.

Gols: Jordi (4), Kim i Alberto.
Parcials:  1-1 / 1-1 / 1-3 / 3-1
El primer partit de la fase final dels Benjamins de 2003 del Baix Empordà,  va enfrontar al Bisbalenc B, subcampió del Grup 1, amb l’equip Benjamí D de l’Escola de Fútbol de Sant Feliu, campió del grup 2.
El partit jugat de forma intensa, va demostrar el perquè de la classificació dels dos equips al final de la lliga. Els dos primers quarts van ser molt igualats, arribant a la mitja part amb un empat a dos gols. El tercer quart va ser de clar domini ganxó assolint un esperançador 3-5, al principi del darrer quart el sisè gol taronja semblava finiquitar el partit, però una reacció inesperada local, iniciada per un gol que no hauria d’haver pujat al marcador per unes clares mans, va fer arribar al resultat final del tot inesperat.
Tot i l’empat el joc dels escolars va ser força brillant i de cara al dos darrers partits, fa preveure una classificació final força ajustada. Per la part negativa les decisions arbitrals, clarament contràries als interessos dels de Sant Feliu.
Aquest proper cap de setmana, l’equip Benjamí D s’enfrontarà al Begur, segon classificat del grup 2, al camp de Vilartagues, una victòria local deixaria el desenllaç final obert fins al darrer partit amb l’enfrontament amb dels equips Benjamins C i D de l’Escola de Futbol de Sant Feliu.