Alineació : Oriol, Ibo, Eloi, Ivan, David M., Pol, Aleix, Marc, David J., Iker i Jordi
Gols : Aleix, David Jimenez I Jordi (2)
Parcials : 0-0/ 2-0/ 0-1/ 2-0

Molt bon partit del Prebenjamí B. de l’Escola de Futbol de Sant Feliu.
El partit va estar dominat de principi a fi per l’equip ganxó. Els escolars van saber demostrar, que quan volen i s’ho proposen, poden fer  bon futbol. Des del primer quart van sortir a jugar des de darrera, passant-se la pilota entre companys i creant varies ocasions de gol sense èxit ja que l’equip rival va fer un gran treball en defensa. El segon quart es va veure el mateix, bon joc del prebenjamí B. aconseguint marcar dos gols, un a pilota parada i l’altre després d’una gran combinació de passes. Va ser en el tercer quart quan els taronges es van confiar de que anaven guanyant i es quan l’Aro va aprofitar per crear algunes ocasions de gol i escorçar el marcador. Sort que a l’últim període van reaccionar, van tornar a dominar el joc  creant múltiples ocasions de gol fins a aconseguir marcar dos gols més deixant el definitiu 4 – 1.