dijous, 19 d’abril del 2012

CRÒNICA BENJAMÍ C

BENJAMÍ C, 3-BEGUR B, 1
VICTÒRIA TREBALLADA

Alineació: Amín, Temi, Eduard, Carlos, Àlex, Unai, Iván, Albert, Damián, Franz i Víctor.
Gols: Carlos (3).
Parcials: 0-1/1-0/0-0/2-0.

El Benjamí C va començar amb bon peu el quadrangular que es juga entre els dos primers classificats de cada grup de Benjamins del 2003. A més del partit contra el Begur, es jugarà contra l’At. Bisbalenc B i el Benjamí D de l’Escola.

En un partit molt igualat, en què l’aspecte defensiu i de pressió al rival va marcar el joc, el Benjamí C va aconseguir un treballada victòria contra un molt bon equip. En els dos primers parcials el domini va ser alternatiu i no hi van haver gaires ocasions a cap àrea. Els dos gols de l’empat a 1 de la mitja part es van marcar aprofitant dues badades defensives.

A la represa els escolars van millorar i poc a poc van anar imposant-se i van començar a crear més perill en atac, mentre el Begur intentava sense èxit algun contracop. Després d’un tercer parcial sense gols, l’Escola es va fer amb la victòria gràcies a un últim parcial en el qual va ser molt superior i als gols de Carlos, que sempre té la canya a punt per marcar.

Aquest proper cap de setmana, el Benjamí C es desplaça al camp del Bisbalenc B per jugar el segon partit del quadrangular.